Wolfteam Petra Haritası


Bugün oyunumuza dahil edilen Petra haritasını hep birlikte tanıyalım, artı ve eksilerini tartışalım.
Petra haritası, çölde karşılaşan 2 askeri birliğin kıyasıya mücadelesi için mükemmel bir yer. Tamamen kum ve rüzgarlardan oluşan bu bölüme giriş arayüzünde harita temsili bir biçimde gösterilmektedir.

Bölümde sizi engelleyen pek bir duvar, bina, araç vesaire yok. Arkasına saklanabileceğiniz bazı duvarlar bulabilirsiniz. Ancak dikkatli olun! Bu gerçekçi haritada bazı duvarlar kırılabilmektedir!



Haritada gerilla savaşı gibi makinalı tüfeklerle koşturmak çok mantıklı ve eğlenceli. Oyunun en geniş haritalarından biri haline gelen Petra’da sniper modu da ayrı bir eğlence sunuyor. Aradaki mesafe uzaklaştıkça, rüzgar nedeniyle kalkan kumdan düşmanınızı göremiyorsunuz. Ancak iyi gözlem yaparsanız kumlar arasında ateş edildiğinde çıkan ışığı görerek refleksel bir atış yaparak düşmanınızı öldürebilirsiniz.
Petra haritası oyuna damgasını vuracak ve en az kendinden önceki haritalar kadar popüler olacak. Şahsım adına bu bölüme bayıldığımı söyleyebilirim de. Bir de rüzgar olmasaydı yüzlerce metreden düşmanlarımı alt edebilirdim ya! Neyse.
Genel hatlarıyla bakacak olursak, geniş, oynanabilirliği yüksek, her türlü ölüm oyunu için uygun, sniper modu için ise birebir. İster doğduğunuz gibi tüfeğinizle avınızı bekleyin, ister makinalı tüfeğinizle taarruza geçip tepelere tırmanıp ölüm saçın! Karar sizin…
Dünyamızda Petra
Petra antik kenti Ürdün’de bulunmaktadır. Milattan önce 400 ile Milattan sonra 106 yılları arasında inşa edilmiştir. Milattan sonra 400 yılından itibaren afetler ve ekonomi nedeniyle unutulmuştur.

Petra, film çekimleri için de uygun bir yerdir.
Indiana Jones: Son Macera
Mortal Kombat: Annihilation
Mumya Geri Döndü ve daha birçok film bu antik kentte çekilmiştir.
Yılımızın en beğenilen filmlerinden Transformers: Düşenlerin İntikamı’da Petra’dan sahneler içermektedir.

Share this article :
 

Yorum Gönder