Wolfteam Küfürbaz Yama Konuşmalar Küfürlü

Wolfteam çocukların, gençlerin veya yetişkin oyuncuların ahlaki yapılarını bozacak diyaloglara sahne olmaktadır.
Hemen her odada, her oyunda kutsal değerlere, anaya, bacıya, peyganberimize ve bizi yaratan Allah’ a karşı ağza alınmayacak küfürler edilmekte ve oyun yetkilileri buna ses çıkarmamaktadır, küfür eden kişinin küfür ettiği anın ekran resmini çekip zahmet edip yetkililere ulaşsanız bile küfür eden oyuncu bir kaç uzaklaştırma almaktadır.
İnsan telkine açık bir varlıktır, hiç küfür etmeyen bir çocuk önce kendine edilen küfürü yadırgayacak, bir kaç hafta sonra ise kendiside aynı küfürü etmeye başlayacaktır.(Bu durumun istisnası neredeyse hiç yoktur)
26 yaşında, iş sahibi bir oyun severim, wolfteam yetkililerini oyun içerisindeki bu küfürlere kalıcı çözüm bulmaları yönünde bir çok kez uyarıda bulundum ve küfür edilen resimleri gönderdim.
Görünen oki yetkililer bunu önemsemiyor, öyle zannediyorumki bu şirketin yetkilileri dinden uzak veya gayrimüslim kişiler, öyle olmasa Yüce Allah’ın “Sakın onlara uf bile deme” diye hitap ettiği anaya ve babaya karşı küfür eden şahısları en azından kalıcı olarak uzaklaştırır veya bu konu hakkında önleyici tedbirler alabilirlerdi.

İnternette pek çok yerde hala bu oyunun reklamlarını görebilirsiniz, güzel bir pazarlama stratejisi yürüten joygame ekibi keşke birazda dini terbiyeye sahip olsalardı, henüz karakteri yerleşmemiş çocukların oynadığı bir oyunda benim bile hiç duymadığım küfürleri engellemek için belki o zaman önlem alabilirlerdi.

Ceplerini parayla doldurmak veya türk oyunseverlere “oyunun keyfini çıkartmaktan” daha önemli değerler olduğunu bilmiş olurlardı biraz dini terbiyeye sahip olsalardı.

Bugüne kadar çok fazla online oyunda bulundum, ama hiç bir zaman wolfteam kadar küfür edilen, İslam esaslarına aykırı olan,Türk aile yapısını yıkıcı diyalogların bulunduğu bir oyuna daha rastlamadım.

Hiç bir oyun odası yokki oyuncular birbirlerine girmesin, birbirlerine küfür etmesin, bunu gören diğer oyuncular bir müddet sonra ya sinir küpü olmak yada küfürle karşılık vermek arasında muallakta kalmaktalar.

Burda durup joygame ekibine tavsiyelerde bulunacak değilim, anlaşılan oki onlar gerçekten akıllanmayan ve ibret almayan bir topluluk, 3 kuruş için çocukların geleceğini sarsabilecek kadarda basit insanlar.
Ancak sizlere tavsiyem ya bu oyuna hiç başlamayın, yada ananıza, bacınıza, (haşa) Rabbimize küfür edilmesine hazır olun, aile terbiyesi almışsanız bu terbiyenin kısa bir süre sonra sona ereceğine emin olabilirsiniz…
Joy Game için yeni slogan tavsiyelerinizi bekleriz, ben 1 tane buldu....Sizde Dogru Bir Davranışmı?
Share this article :
 

Yorum Gönder